Про це у коментарі кореспонденту «Вголосу» за умови анонімності розказав один з учасників АТО.

«Нас зараз троє учасників АТО. У нашій Тростянецькій громаді питання стосовно виділення землі «атовцям»  не вирішене. З нами не вважають за потрібне навіть спілкуватися. Щоб все звести до абсурду, приїжджають якісь незрозумілі нібито учасники АТО, які кричать: «От якщо ми не маємо, чому їм дають землю» . Своє право на земельну ділянку я вже відстоюю два з половиною роки. Через це тривають суди. Коли суд зобов’язав місцеві органи влади виділити мені до 2 га землі, я навіть просив дати мені менше, щоб ще для когось було. Але до мене тоді ніхто не прислухався. І як наслідок – почалось нове протистояння та ще один суд, в якому мене вже обвинувачують у тому, що я нібито тиснув на голову ОТГ. А це якийсь абсурд», - сказав співрозмовник «Вголосу»

Чоловік розповів, що коли у 2014 році почалися бойові дії, він перший із свого селища пішов на фронт, натомість зараз з’явились невідомі йому учасники АТО, які теж вимагають землі.

«Є замовні «учасники АТО»  і тим, кому вигідно, щоб нам не виділяли цю землю. Ми точно знаємо, що на ті ділянки, які мають виділити нам претендує нібито інвестор. Хоча землі у нас вдосталь: просто нам нічого не хочуть давати», - зазначив учасник АТО.

Кореспондент «Вголосу» намагався поспілкуватися з очільницею Тростянецької ОТГ Олександрою Леницькою, проте у неї наразі вимкнений телефон.

Про інші маніпуляції із виділенням землі учасникам АТО на Львівщині можна прочитати за посиланням: Озеро розбрату: елітну землю на Львівщині замість атовців отримали… бізнесмени

ІА "Вголос": НОВИНИ