Про це пише Голос Америки.

«Дякую українській дизайнерці Олені Даць за її неймовірний талант і артистизм», «Я люблю тебе, Олено Даць!», – написала Козінськи у своєму мікроблозі Twitter.

Це вбрання вона придбала під час грудневого показу сучасних вишиванок від українських дизайнерів, який пройшов у Вашингтоні у грудні.

Співорганізатор заходу Ірина Мазур розповідає: «Після показу Мішель захотіла подивитися сукні українських дизайнерів, приміряла кілька. Їй сподобались вбрання від Роксолани Богуцької та бренду «Рута», але вона планувала купити сукню не в етно-стилі, а в стилі модерний шик. Вона полюбляє чіткі лінії та мінімалістичний дизайн. Коли Мішель вдягнула цю золоту сукню від Олени Даць, всі ахнули!»

Ірина Мазур каже, що хоча вбрання виглядає легким і шовковим, насправді дуже важке, адже зроблене зі сплетеної металевої нитки й має довгий шлейф. Коштувала вона $700.

Колекцію золотавих суконь Олена Даць представила торік у Парижі. Свої роботи вона характеризує як «європейський стиль з українською душею», «комбінацію глибоко українських традицій з відображенням сучасного життя».

Раніше вбрання від цієї дизайнерки для себе обирали Шерон Стоун, Джессіка Кларк і Наталія Рамос.

Мішель Козінськи – провідний репортер телеканалу CNN, вона висвітлює діяльність Державного департаменту США. Раніше, за адміністрації Барака Обами, висвітлювала події у Білому домі. До того була спеціальним кореспондентом NBC в Лондоні. За роботу для цього телеканалу під час висвітлення президентських виборів 2008 року вона отримала найпрестижнішу теленагороду США Emmy Award.

ІА "Вголос": НОВИНИ