Нагадаємо, «Динамо» не з’явилося на матч 7-го туру УПЛ проти «Маріуполя», за що отримало технічну поразку. Кияни спробували оскаржити рішення КДК ФФУ у Спортивному арбітражному суді в Лозані, але програли справу.
 

«Я завжди керуюся безпекою своїх футболістів. І я вас запевняю, будь-хто на моєму місці, маючи дані, які у мене були, заборонив би команді їхати в Маріуполь, особливо на День Незалежності України», – заявив Ігор Суркіс в ефірі телеканалу «2+2» .
 

«Я говорив раніше, якщо Маріуполь вийде в Прем'єр-лігу, то треба думати про безпеку для любителів і футболістів – це найголовніше. Фанати «Динамо» були одними з ініціаторів «Революції гідності» і потрібно зробити усе, щоб для них поїздка була безпечною».
 

«Провокації? Це розуміє кожен. Коли на тій стороні воюють колишні уболівальники донецького «Шахтаря», а таких багато, а на нашій стороні воюють представники того ж київського «Динамо».
 

«Павелко сказав мені, що це політичне питання, і його потрібно вирішити мирно, спокійно і тихо. Але відомо, як ФФУ «однаково» ставиться до усіх клубів, особливо «добре» вона ставиться до київського «Динамо», ми вирішили направити три листи в МВС, СБУ і державну охорону. У всіх трьох письмових повідомленнях, які ми отримали у відповідь було написано, що грати в місті Маріуполі небезпечно».
 

«Ми зустрілися з Павелком в Монако і він пообіцяв мені, що матч «Динамо» перенесуть, і що з такою ініціативою виступить Шевченко, але пізніше він зібрав команду ФФУ і прийнято рішення провести матч в місті Маріуполь».

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ