Нагадаємо, поєдинок у Києві на «Олімпійському» завершився нульовою нічиєю.

«Повірте, інтрига ще буде. Я це вам обіцяю. Рано вручати «Шахтарю» золоті медалі.

Чи помирилися ми з Шевченком? Ми і не сварилися. Я йому сказав, що треба об'єднати клуби між собою для гарної збірної.

А якщо Маркевич ганить «Динамо» огульною критикою ... Не розумію, на що він ображений. Створюється враження, що це старечий маразм. Я його ніколи не запрошував у «Динамо» і не запрошу.

Якщо в «Динамо» такі погані футболісти, чому ти запрошуєш по десять осіб у різні збірні? Запрошуй тоді п'ять бразильців з «Шахтаря», – сказав Суркіс.

У більш розгорнутому інтерв'ю власник столичного клубу ще раз пройшовся по голові комітету національних збірних ФФУ, який раніше розкритикував трансферну політику  «Динамо», згадавши історію з договірними матчем «Металіст» – «Карпати», коли харківський клуб ще тренував Маркевич.

«Я хотів би відповісти великому нашому тренеру, найбільш легендарному ... Тільки що він виграв, я зрозуміти не можу. Хоч один Кубок у нього якийсь є? Маркевича маю на увазі, який, працюючи на такій посаді в ФФУ, повинен об'єднувати команди... Наші гравці, починаючи з U-17, молодіжна збірна, до національної команди, викликається по 8 – 10 осіб. А він огульно критикує. Може, краще щось підказати. Адже він працював з Хацкевичем, так нехай, як старший товариш, підкаже. А майстром по «лівих» іграх може бути будь-який тренер, якщо йому ігри всі купуються. Він «Динамо» нехай краще не чіпає, бо про його кар'єру я скажу дуже голосно, і йому буде дуже неприємно», – додав Суркіс.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ