Про це повідомляє Укрінформ.

«Геннадій Брескаленко піде в СІЗО до Романа Сущенка 9 липня. Я сам, згідно з жеребкуванням, що відбулося напередодні, піду до нього 12 липня», – зазначив Фейгін.

Адвокат додав, що Сущенко збирається написати звернення до деяких публічних політиків.

Воно буде присвячено нинішній ситуації, що склалася в обговоренні можливості обміну ув'язненими між Росією й Україною, й головне – позиції Кремля з цього питання.

«Ми з Романом повинні детально обговорити це питання», – підсумував захисник. Українського журналіста Романа Сущенка 4 червня засудили до 12 років колонії суворого режиму за шпигунство (ст. 276 КК РФ) в РФ. Вирок законної чинності не набрав, оскільки був оскаржений. До розгляду апеляційних скарг Сущенко, згідно з вироком, повинен міститися в СІЗО.

Як писав «Вголос», Мосміськсуд у Росії 4 червня засудив до 12 років колонії суворого режиму за шпигунство громадянина України Романа Сущенка. Процес у справі щодо Сущенка відбувався у закритому режимі, тому судом було оголошено тільки вступну і резолютивну частини вироку. Захист українського журналіста має намір оскаржити вирок.

ІА "Вголос": НОВИНИ