Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.  

«На сходовому майданчику виникла сварка через галас у квартирі сусідів. Почалася бійка, під час якої один із учасників із травматичної зброї поранив трьох осіб...

З'ясувалося, що один із мешканців будинку поскаржився на шум у квартирі сусіда, який заважав спати його дитині. За словами 41-річного чоловіка, компанія відреагувала на зауваження агресивно та почала його бити. Тоді киянин схопив травматичний пістолет і кілька разів вистрілив у бік опонентів», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, на лінію «102» зателефонувала киянка, яка повідомила про конфлікт у під'їзді будинку на вулиці Мартиросяна. На місце прибула слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції. Правоохоронці оглянули під'їзд, прилеглу територію та опитали очевидців.

У результаті конфлікту дотикові вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків і жінка, у стрільця – численні гематоми. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили три гільзи, пістолет для відстрілу гумових куль та документи на зброю.

Слідчі Солом'янського управління поліції відкрили два кримінальні провадження за попередньою правовою кваліфікацією – ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, під час якого будуть встановлені всі обставини конфлікту.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ