Про це в інтерв'ю «Вголосу» розповів лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Це наша ідеологічна перемога, – зазначив Олег Тягнибок. Українське суспільство змінюється так, як цього прагнула наша організація, коли ми утворились і почали пропагувати нашу Програму захисту українців. Мало хто нам вірив, але ми вперто втілювали у життя принципи не тільки зміни системи влади, а й зміни світогляду українців. Щоб українці почали дивитись на світ через українські окуляри».

За словами Олега Тягнибока, «Свобода» не є політичною силою, створеною для того, щоб лише боротись за владу. Адже влада потрібна винятково як інструмент побудови іншої держави та іншого суспільства.

«На всі процеси ми дивимось не з точки зору одномоментного успіху, а з точки зору глобальних змін. Ми прагнемо, щоб Україна стала іншою, справді українською. Щоб Україна була державою, у якій мешкають патріоти своєї країни. І не просто патріоти, а заможні та успішні патріоти. І ми цього досягнемо, бо це суть нашої ідеології! – додав політик. Власне, зміни, які відбуваються впродовж останніх років після Революції Гідності, доводять: те, що «Свобода» декларувала 10-15 років тому і те, що багатьом здавалось тоді нереальним, поступово починає здійснюватись. А це означає, що ми на правильному шляху, що ми робимо шляхетну, добру справу заради захисту майбутнього наших дітей і формування «України без холопа і без пана» – великої Української Держави на засадах соціальної справедливості, національної величі та історичної правди».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ