Про це повідомляє поліція Києва.

За попередньою інформацією поліції, кілька десятків агресивно налаштованих молодиків пошкодили торгову точку продавця, який побив військового пенсіонера і в суботу був затриманий, та влаштували сутичку із поліцейськими, зокрема кидали каміння.

Як повідомив начальник київської поліції Андрій Крищенко, близько 11 години група з приблизно 60-70 чоловік почала трощити торгову точку.

«Поліцейські втрутилися у ситуацію і припинили протиправні дії. У результаті троє правоохоронців отримали тілесні ушкодження, їм надають медичну допомогу. Десятьох активних учасників затримали і доставили до управління поліції. Зараз слідчі вивчають записи відеонагляду, зокрема і ті, що розміщені у мережі Інтернет, тож діям кожного доставленого нададуть правову кваліфікацію», – сказав Крищенко.

Він також зазначив, що слідчі Деснянського управління поліції розпочали два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадамо, вчора, 26 травня, у Києві на ринку іноземці побили військового пенсіонера. 

Нападником, який побив у Києві військового пенсіонера, виявися грузин.

Сьогодні вранці поряд з кіоском на ринку біля станції метро «Лісова», представники організації С14 розгромили кіоск, біля якого побили пенсіонера. Між ними та правоохоронцями сталась сутичка.

ІА "Вголос": НОВИНИ