[media=136781,136782] 

Про це інформує прес-центр столичної поліції.

Вранці 19 червня учасники акцій перекривали рух у центральній частині Києва. Згодом під стінами Верховної Ради розпочалась штовханина та сутичка.

«За попередніми даними, внаслідок конфлікту кілька правоохоронців отримали тілесні ушкодження. Інформація про постраждалих уточнюється», – повідомляє поліція.

Окрім того, одного активного учасника події доставили до управління поліції. За порядком стежать близько 500 правоохоронців.

Як писав «Вголос», сьогодні вранці ветерани Афганістану перекрили у Києві вулицю Грушевського, висуваючи до влади соціальні вимоги. Також під Парламентом мітингують шахтарі.  

Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець повідомив у Facebook, що шахтарі з усієї України приїхали до Києва, адже у державному вугільному секторі склалася критична ситуація.

Під стінами почалася штовханина та сутички між протестувальниками і силовиками. З боку Маріїнського палацу прибуло підкріплення Нацгвардії. Силовики намагались відтіснити мітингувальників від будівлі Ради. 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ