Шевченківський районний суд Києва у справі про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова допитав двох свідків

Про це повідомила Українській правді прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

«У судовому засіданні були допитані керуюча будинком, в якому проживав Вороненков, а також попередній власник автомобіля, який у подальшому використовувався виконавцями під час вбивства», – повідомила вона.

За словами Максимець, свідок упізнала одного з обвинувачених (Олександра Лося -ред.) і підтвердила, що бачила його на території житлового комплексу, де мешкав Вороненков, незадовго до вбивства.

«Крім того, за клопотанням прокурора на засіданні суду обом обвинуваченим продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 2 місяці, до 15 лютого 2019 року», – повідомила речниця прокуратури.

Нагадаємо, 23 березня 2017 року у центрі Києва на вулиці Пушкінській був застрелений Вороненков. Охоронець екс-депутата поранив нападника, однак сам дістав поранення. Стрільця госпіталізували, медики намагалися врятувати йому життя, однак він помер у лікарні.

Колишній депутат російської держдуми Вороненков Денис, який прийняв українське громадянство і дав показання проти Януковича.

У травні 2018 року прокуратурою міста Києва було завершено досудове розслідування щодо резонансного вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

ІА "Вголос": НОВИНИ