Про це йдеться в проекті рішення депутата від ВО «Свобода» Михайла Коваліва, яке він скерував 08 серпня 2016 року в раду,  інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Як зазначає депутат, у зв`язку зі значним суспільним резонансом, викликаним нещодавніми обшуками у працівників лісгоспів області та виявленням значних зловживань у сфері лісового господарства на Львівщині, він просить внести в порядок денний чергового пленарного засідання сесії ради проект рішення про надання інформації щодо незаконної рубки лісів на Львівщині.

Михайло Ковалів пропонує заслухати інформацію голови Львівської облдержадміністрації, начальника обласного управління лісового та мисливського господарства, Прокуратури Львівської області, Управління СБУ у Львівській області, Головного управління Національної поліції у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області щодо незаконної рубки лісів на Львівщині;   

«У зв`язку з виявленням фактів корупції у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства пропоную звернутися до т. в. о. голови Державного агентства лісових ресурсів України про відповідність займаній посаді начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеки», – зазначає депутат.

ІА "Вголос": НОВИНИ