Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп зазначив, що під час протистояння у п‘ятницю «найманці» міського голови Києва Віталія Кличка жорстоко побили не лише його, а й звичайних мешканців.

«Сволоти Кличка били старших жінок, ламали місцевим мешканцям носи (це ще за кілька годин до мого носа), розпилювали газ, грабували майно. АЛЕ люди все одно стояли, йшли вперед і боролися за Правду. Якщо б це була не ніч після 8 березня перед 3 вихідними, то дали б відпір ще до ранку, як робили це восени 2017», - зазначив Левченко.

«А тепер хочу попередити режимних покидьків,- продовжив нардеп. - Якщо ви думаєте, що такими діями ви зможете мене залякати, то ви глибоко помиляєтеся. Ви лише ще більше розпалюєте вогонь всередині мене.

Ви впевнені, що будь-кого можна купити, оббріхати, залякати. Але це не так. Є такі, яких ви не купите НІЧИМ, є такі проти яких ваша брехня не спрацює (бо український народ з кожним роком мудрішає), й є такі, яких ви НІЯК не залякаєте.

Ви, через свою примітивну обмеженість, просто не здатні зрозуміти, що не для всіх самозбагачення є ціллю життя, і що для когось справді є важливіші речі в житті.

Ви напевно неправильні книги в дитинстві читали. Дійте так, як ви дієте зараз, і ваш кінець лише пришвидшиться».

Разом з тим, за словами Юрія Левченка, в Україні рано чи пізно буде влада, яка буде представляти не 1% громадян і діяти виключно на своє самозбагачення, а влада яка буде справді представницькою, думати про все суспільство та посправжньому працювати на встановлення соціальної та національної справедливості:

«Я в цьому щиро впевнений, і буду докладати всі свої зусилля для цього до останнього свого подиху. Все тільки починається...»

«Багато хто питає про мій стан, а кличківська банда вже розповсюджує побрехеньки, тож вимушено (не хочу з цього робити якийсь піар) повідомляю, щоб уникнути спекуляцій: зламаний ніс зі зміщенням (кістка), шви на носі, струс мозку, сильно побита в багатьох місцях голова (били лежачого ногами) так що щелепа поки що погано відкривається, пошкодження лівого ока. АЛЕ загалом, мозок цілий (крім струсу) і це головне, й через певний час все буде нормально», - додав народний депутат.

Нагадаємо,  Юрія Левченка побили вранці 9 березня у центрі Києва на вулиці Половецькій, 25-27. Згодом ВО «Свобода» опублікувала заяву, у якій вимагала від міського голови Києва Віталія Кличка – негайно скликати позачергове засідання Київської міської ради і провести розслідування діяльності керівництва КП «Благоустрій». Того ж дня поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття нардепа Юрія Левченка та затримала сімох учасників сутичок.

ІА "Вголос": НОВИНИ