[media=139133,139134,139135] 

Про це повідомляє Обозреватель.

Цей курортний готель з обслуговуванням за системою «все включено» з необмеженим харчуванням і напоями розташований в місті Рас-ель-Хайма. До послуг гостей 14 ресторанів і барів, а також щоденні розважальні програми. Готель знаходиться на найчистішому пляжі штучного острова Аль-Мар’ян.

«Якщо добре придивитися, отця Зощука легко переплутати з олігархом: особисті водії, дорогі автомобілі, елітні курорти. І, до речі, зовсім скоро його можна буде привітати з придбанням квартири в Києві за 150 тис. доларів», - йдеться в повідомленні.

При цьому, в січні 2018 року священика УПЦ (МП) Зощука додали в рубрику «Чистилище» сайту «Миротворець» за пропаганду «русского міра» в Україні.

«Пропаганда «русского міра» в Україні під виглядом релігійної діяльності. Куратор-ідеолог пропагандистського крила Московської церкви в Україні. Свідоме маніпулювання суспільно-значущою інформацією в інтересах країни-агресора. Визначає політику т. зв. «Союзу православних журналістів», «Першого козацького», «Розкол.НЕТ» та інших псевдоЗМІ», - пояснили тоді в «Миротворці».

Наприкінці квітня стало відомо, що Зощук зі своїм помічником відправився в Москву на зустріч з куратором ФСБ для отримання вказівок і обговорення стратегії інформаційно-пропагандистської війни проти України і зриву процесів створення єдиної Помісної Української Православної Церкви, наголошує видання.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ