Змагання пройдуть 21 травня 2016 року у приміщенні Львівського державного палацу естетичного виховання учнівської молоді (пл. Петрушевича, 2).

Детальніше про турнір «Вголосу» розповів голова оргкомітету Святослав Шеремета.

Я почав регулярно проводити змагання з 2004 року, – каже пан Шеремета. – Востаннє проводив турнір 2013-го. Потім почався Майдан, війна на Донбасі, я пішов в армію. Тому було не до проведення турнірів. Тепер вирішив повернутися до цієї практики.

Складно в такі скрутні часи проводити турніри?

Навіть у спокійні часи було непросто провести змагання на хорошому рівні… Тепер ще складніше. Але я не хочу жалітися, головне, що вдається провести змагання на якісному рівні. Звісно, раніше до нас приїздило чимало титулованих атлетів. Тепер їх запросити складніше. Але я впевнений, що наступного року рівень учасників буде таким самим, як і в кращі часи.

Багато учасників очікуєте?  

Учасники будуть з усією України, очікуємо приїзду близько сотні атлетів. Ці змагання будуть відбірними на чемпіонат світу, що пройде 19 червня в італійському місті Вероні. Змагання проводитимуть у різних вікових категоріях: серед юнаків, юніорів, чоловіків, жінок та ветеранів.

Олег Петренко, «Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ