[media=153056,153057,153058,153059,153060] 

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

У зверненні від центральної влади вкотре вимагають «розблокувати» область і пустити на полігони сміття зі Львова.

Синютка, зі свого боку, заявив, що сьогодні о 7 ранку непотріб з міста почали вивозити. Тепер губернатор обіцяє підготувати відповідь на звернення партії Садового.

Очільник Львівщини також зазначив, що уже півроку намагається поспілкуватися із Олегом Березюком. Однак, голова фракції «Самопоміч», який уже кілька днів голодує під Адміністрацією Президента, не піднімає слухавки.

«Півроку Олег Березюк від мене не бере трубку. Починаючи від того, що я  хотів привітати його з Днем народження. Вже не кажу про сміттєву проблему. Можу до нього звернетися через ЗМІ, хай припинить те голодування», – сказав Синютка.

Олег Синютка запевнив, що готовий особисто попросити Березюка припинити голодування, щоб таки не вмер на пару із Сироїд.

Як писав «Вголос», станом сьогодні на ранок сміття не було вивезено з 510 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 41% від загальної кількості.

У зв’язку з цим дружина львівського міського голови Катерина Кіт-Садова організувала акцію протесту під Львівською облдержадміністрацією. Партія «Самопоміч» під керівництвом дружини львівського господарника вимагає від Президента та Прем'єра припинити «нищити Львів», «розблокувавши» полігони області для львівського сміття.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ