Передає ВВС

Раніше видання The Mail Online опублікувало, як там заявляють, поліцейський рапорт від 1986 року, що містить деталі інциденту, що нібито мав місце.

У виданні стверджують, що дівчина не висувала тоді жодних звинувачень, бо почувалася "приниженою і осоромленою", а крім того, була ще й наляканою. Тож тоді жодних заходів поліція не вжила.

Водночас речниця Сильвестра Сталоне - Мішель Беґа заявила, що історія, опублікована журналістам, "категорично неправдива".

Пані Беґа назвала нинішні звинувачення "сміхотворними", додавши: "Ніхто ніколи не знав про цю історію до її публікації сьогодні, включно із самим паном Сталоне".

"І із паном Сталоне з цього приводу ніколи не зв'язувалися ані правоохоронці, ані будь-хто інший", - зазначила речниця актора.

Згідно із опублікованим The Mail Online рапортом, 16-річна дівчина зазнала домагань у номері готелю Hilton Hotel у Лас-Вегасі у липні 1986 року, куди прийшла, щоб отримати автограф у тоді 40-річного Сталоне. Згідно із рапортом, до інциденту нібито був причетний також і охоронець кінозірки.

За словами дівчини, охоронець дав їй ключі від номера, де вона пізніше вступила у сексуальний контакт із обома чоловіками. У поліцейському рапорті йдеться: "Вона заявила, що після того, як вдяглася, Сталоне сказав їй, що вони обидва [із охоронцем] - одружені чоловіки, і що вона не може нікому розказувати про те, що сталося, бо якщо вона це зробить, вони проломлять їй голову".

У іншому звіті про цей імовірний інцидент також ідеться, що після чого чоловіки розсміялися, "і [дівчина] також сприйняла це як жарт". Проте після того, як дівчина вийшла із номера готелю, вона "збентежилася і злякалася, і не була певна, чи ця погроза, зрештою, таки була жартом".

У доповіді йдеться, що дівчину не змушували до сексуального контакту, проте вона була "налякана".

Відомо, що у той час Сталоне був у Лас-Вегасі, де знімав фільм "Щосили" (Over the Top, 1987). Його охоронця, Майка де Луку, застрелила поліція у 2013 році.

Ці ж звинувачення раніше вже з'являлися у пресі - у лютому минулого року їх опублікувало видання Baltimore Post-Examiner. Речниця Сталоне пані Беґа відмовилася коментувати, чи знав тоді про них актор.

У The Mail Online заявляють, що колишній детектив поліції, сержант Джон Самоловіч підтвердив журналістам, що "ця копія поліцейського рапорту - це справжня копія оригінального рапорту". Поліція поки що ніяк це не прокоментувала.

Звинувачення проти Сильвестра Сталоне доповнили низку нещодавніх звинувачень у сексуальних домаганнях, висунутих проти таких голівудських впливових фігур, як продюсер Гарві Вайнштайн, актор Кевін Спейсі і комік Луї Сі Кей.

ІА "Вголос": НОВИНИ