"Використання лівих лозунгів та спекуляції на комуністичних по суті ідеях, стало запорукою проходження правих партій до Верховної Ради". Про це заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко, передає прес-служба КПУ.

Петро Симоненко звернув увагу на те, що жодна права політична сила, яка відкрито пропагувала свої погляди, не потрапила до Верховної Ради. "Це зрозуміло, бо українське суспільство сповідує ліві погляди. Що ж стосується наслідків вибору народу України, то, нажаль, для переважної більшості наших людей, які "купилися" на соціальну демагогію правих та націоналістичних сил, вони будуть такими ж, як для ягня, що вважав вовка за товариша", - сказав лідер КПУ Петро Симоненко.

На думку Петра Симоненка, попри гіпертрофовану технологічність сучасного українського суспільства, політичне майбутнє є тільки у "ідеологічних" партій, тобто у партій, які спираються на науково обгрунтовану терію, збагачуючи її своєю практичною діяльністю. "Компартія - це класична, з сучасними поглядами політична партія, яка має ідеологію, що базується на вічних людських цінностях", - переконаний лідер українських комуністів.

Депутат


ІА "Вголос": НОВИНИ