«Слово і діло» з посиланням на Єдиний реєстр нерухомого майна повідомляє, що незадовго до весілля син генерального прокурора України Юрія Луценка Олександр надбав квартиру у Солом’янському районі столиці. 8 вересня на нього зареєстрували 183,7 кв м у новому житловому комплексі з краєвидом на ліс.

Нове помешкання – це однокімнатна квартира-студія площею 170,3 кв. м. Також син генпрокурора має місце в гаражі цього ЖК на 18,2 кв. м.

ЗМІ підрахувало, що така квартира може коштувати близько 6,7 млн грн, адже на сайті забудовника вказано, що квартира на 106 кв. м коштує від 3,86 млн грн (тобто ціна квадратного метра становить 36 340 грн.)

Також у Реєстрі нерухомого майна на Олександра Луценка зареєстроване нежитлове приміщення в центрі Києва (бул. Лесі Українки) на 316,8 кв. м. Згідно з декларацією голови ГПУ (тоді – нардепа) Юрія Луценка за 2013 рік, раніше це приміщення належало йому. Такої ж площі нежитлові приміщення містилися у декларації матері Олександра Ірини Луценко за 2012 рік.

Разом з тим, прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила, що квартиру син Луценка придбав раніше – 1 серпня – і на вторинному ринку, передає УП.

«У той час, про який пишуть «Слово і діло», він придбав паркомісця. Квартиру (Олександр Юрійович) придбав за два місяці до того, це вторинне житло, не первинне. Вартість, вказана в новині, – це вартість на первинному ринку», – поінформувала вона.

За словами Сарган, помешкання придбане без ремонту у попереднього власника:

«Він, коли купив, прийшов до мене і казав, що платив тисячу доларів метр».

На запитання, чим заробляє син Луценка, вона відповіла: «Нерухомістю, салон краси, який переписала на нього Ірина Степаніна, а також офіси». Також Сарган пообіцяла надати уточнену інформацію трохи згодом.

Нагадаємо, 9 вересня відбулося гучне весілля 28-річного Олександра Луценка. 

ІА "Вголос": НОВИНИ