Про це пише ТСН із посиланням на джерела.

Як відомо, наприкінці листопада син депутата від «Радикальної партії Олега Ляшка» Богдан Попов разом з товаришем скоїли напад на крамничку в Оболонському районі Києва та викрали з каси 2500 грн.  Тоді поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «розбій». А вже 27 листопада юному правопорушнику та його товаришу повідомили про підозру.  

Тепер, пише ЗМІ, з'явилися свідчення, що це не єдиний розбій, до якого може бути причетний син нардепа. За словами джерела видання, ще принаймні у двох з шести епізодів в Оболонському районі є свідчення його причетності.

Однак, каже те ж джерело, прокуратура не погоджує цих підозр незважаючи на те, що свідченнями його причетності є й відбитки пальців на пачці цигарок, покази дівчини-свідка та слід поліцейської собаки, яке веде до квартири підозрюваного. Джерело також наголошує, що таким чином до суду син нардепа Попова йде тільки з одним епізодом, за яким він визнає провину і має шанс на умовний термін.

Нагадаємо, на місці злочину одного з підлітків впіймали небайдужі чоловіки. Іншого за через кілька хвилин затримали поліцейські. Обвинувальний акт зараз уже перебуває на розгляді в суді. 

ІА "Вголос": НОВИНИ