У Львові сина народного депутата від БПП Богдана Дубневича 23-річного Павла Дубневича зупинила поліція, коли той керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Як йдеться у Єдиному реєстрі судових рішень, сина народного депутата впіймали п'яним за кермом на вул. Одеській, 18. У нього було зафіксоване 0,29 проміле алкоголю.

Відомо, що Павло Дубневич керував автомобілем Audi A5. При цьому інформації про те, що поліція зупинила сина депутата, правоохоронці не оприлюднювали.

Залізничний районний суд м. Львова визнав 23-річного Дубневича винним і присудив йому штраф у розмірі 10 200 грн і позбавив водійських прав терміном на один рік.

Проте, як стверджує видання, згодом Павло Дубневич, щоб уникнути покарання, нібито влаштувався на роботу водієм у ресторан «Глинянська вежа», співвласницею якого є мати порушника Тетяна Дубневич. Відтак, у Львівському апеляційному суді Павло Дубневич заявив, що автомобіль є його джерелом доходу.

«Відповідно до наказу № 5-к від 14.11.2018 року прийнятий на роботу з 14 листопада 2018-го у ТзОВ »Глинянська вежа« на посаду водія автотранспортних засобів за сумісництвом», — йдеться у матеріалах судового засідання.

Відтак, Апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції та віддав 23-річного Дубневича на "перевиховання трудовому колективу ресторану "Галицька вежа".

ІА "Вголос": НОВИНИ