У закритому режимі Оболонський суд обрав запобіжний захід на час слідства для сина народного депутата Ігоря Попова. 14-річного Богдана, якого підозрюють у пограбуванні магазину, відпустили під цілодобовий домашній арешт, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Представники держобвинувачення для нащадка депутата просили два місяці в СІЗО без права застави, тож тепер рішення суду оскаржуватимуть. Окрім адвокатів, захищала інтереси затриманого і його мама. 

Ігор Попов пояснив, що його син визнає провину і співпрацює зі слідством. «Мотиви навіть для мене незрозумілі, у мене тільки матюки є, коли я думаю про ці мотиви. Зрозуміло, що ті гроші йому не треба були, вони ж не могли там якісь мільйони шукати. Це якась бровада, це якісь суперечки. Ну от сьогодні ввечері у нас буде непроста розмова, де я буду з’ясовувати ці мотиви», - заявив нардеп.

Як повідомлялося, у неділю ввечері син народного депутата та ще один юнак у балаклавах вдерлися до крамниці на столичній Оболоні, і погрожуючи пістолетом, забрали з каси 2,5 тисячі гривень. 

ІА "Вголос": НОВИНИ