6 січня буде тепло, йдеться в повідомленні у Facebook.

Найближчої ночі +1+5 градусів, у Карпатах -1-4 градуси, на сході 0-2 градуси морозу. Вдень +3+8 градусів, у західних областях та на Півдні +6+10 градусів.

Ввечері, коли ви повезете вечерю хрещеним та поїдете до батьків, температура повітря коливатиметься в межах 2-6 градусів тепла, зазначає Діденко.

«7 січня, на Різдво, тепло ще й посилиться. Протягом дня +4+10 градусів, на Півдні +7+12 градусів.
Дощі, переважно невеликі, пройдуть і 6-го, і 7-го січня на Рівненщині, Волині, у Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській областях. Де температура повітря наблизиться вночі або ввечері до нуля, може комусь й пощастить побачити невеликий мокрий сніг», – повідомляє синоптик.

У більшості областей України 7 січня опадів не очікується.

У Києві 6 -го січня невеликий дощ, +5, +6 градусів, ввечері +3 градуси. 7-го січня у столиці невеликий дощ, ввечері можливо з мокрим снігом, +5, +6 градусів.

«Беремо «плюси» з такої погоди: 1. колядувати буде легко і голосно, горло не заболить на морозі, 2. можна розстебнутися, щоб було видно красивий стрій, вишиванки, 3. тепла погода не дасть замерзнути і застудитися, 4. неслизькі дороги та тротуари будуть зручнішими, безпечними та дозволять взути на свята нарешті не лижні черевики чи уггі, а щось елегантніше. Починаємо замочувати кутю», – оптимістично жартує Діденко.

ІА "Вголос": НОВИНИ