Про це сьогодні, 4 грудня, йшлося під час апаратної наради у Львівській ОДА, передає кореспондент «Вголосу».

«У черговий раз, коли попросили у «Старгороді» змінити музику країни-окупанта на іншу – це закінчилося тим, що двох бійців завезли у Личаківський відділ поліції, зазначив Олег Синютка. На скільки я розумію, це вже не перший інцидент. Тільки через те, що люди просять, щоб у них у вухах не дзвеніла російська попса. Яка допомога потрібна місту, щоб це безчинство припинити?»

Керуюча справами виконкому Львівської міської ради Марта Литвинюк зазначила: «Зараз міська рада має тільки одне повноваження: затвердити режим роботи. Наприклад, зобов'язати їх закриватися об 11 год (вечора, ред)».

Голова Львівської ОДА звернувся до представниці міської влади та зазначив, що потрібно провести відповідну профілактичну розмову та додав: «Я буду розцінювати наступний такий інцидент, адже це вже не перший інцидент, не просто як безпомічність міської влади, а як сприяння засміченню нашого інформаційного простору», резюмував Олег Синютка.    

Нагадаємо, У Львові десять охоронців ресторану «Старгород» у суботу, 2 грудня, напали на двох військовослужбовців, бо ті попросили адміністрацію закладу припинити грати російську попсу.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ