Про це він заявив сьогодні, 11 червня, під час апаратної наради, передає кореспондент «Вголосу».

«За тими даними, які я подивився, попередньо можу стверджувати про те, що не всі, які отримали землю, є учасниками бойових дій. Але цю землю, я свято був переконаний в тому, коли підписував розпорядження, що ми даємо учасникам бойових дій, – зазначив він.

Також очільник Львівщини додав: «Тому в мене є прохання, щоб ми провели з цього приводу службове розслідування. По-перше: кому ми давали землю, і друге: яким чином ці люди проходили через комісію, яка створена при обласній державній адміністрації, що перевіряє участь людей у бойових діях».

Розслідування в ОДА мають провести у 10-денний термін. Після цього відбудеться нарада з учасниками АТО Пустомитівського району.  

Зазначимо, у ЗМІ з'явилася інформація, що вісімдесят три ділянки поблизу озера Наварія у Пустомитівському районі, яке лише за 15 кілометрів від Львова, безкоштовно передадуть у приватну власність. Згідно з розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, ділянки виділяють на підставі клопотань учасників антитерористичної операції. Втім, перевіривши всі імена у списку 83 щасливчиків, «Наші гроші. Львів» знайшли там не тільки учасників АТО, а й цілу низку бізнесменів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ