Про це повідомляє Урядовий портал.

Відповідно до документа, збільшили кількість заступників голів місцевих державних адміністрацій до шести осіб у Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Львівській, Одеській, Харківській обласних державних адміністраціях, а також у Київській міській державній адміністрації, включаючи першого заступника голови.

Також до п’яти — в обласних та Севастопольській міській державних адміністраціях, включаючи першого заступника голови; до трьох — у районних, районних у м. Києві та Севастополі державних адміністраціях, включаючи першого заступника голови.

Таке збільшення кількості управлінських посад, відповідно до постанови, має на меті забезпечити якісне здійснення управлінських функцій з метою комплексного соціально-економічного та культурного розвитку як держави, так і її окремих територій.

Зазначимо, зараз у голови Львівської ОДА Олега Синютки є 4 заступники. Перший заступник Ростислав Замлинський, та троє заступниць: Ірина Гримак, Маріанна Вільшинська та Оксана Стоколос-Ворончук.

ІА "Вголос": НОВИНИ