Упродовж середи, 20 березня, бойовики здійснили три обстріли позицій Об'єднаних сил на Донбасі, внаслідок чого поранення отримали троє українських військових.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Від початку доби ворог влаштовував вогневі провокації в районах Лебединського, Мар’їнки та Новолуганського.

«Внаслідок цих ворожих обстрілів троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил зазнали поранень. Наших захисників було доправили до військових госпіталів і надали медичну допомогу», — йдеться в повідомленні.

Повідомляють, що о 2.16 ночі бойовики відкрили вогонь з протитанкових та автоматичних гранатометів, а також стрілецької зброї на підступах до с. Лебединського.

«Як зазвичай трапляється у цьому районі, супротивник вів вогонь із боку окупованого с. Саханка. Обстріл тривав півгодини, наші оборонці застосували у відповідь стрілецьку зброю», — зазначають у міністерстві.

Згодом о десятій ранку російсько-окупаційні війська здійснили кілька пострілів зі стрілецької зброї в бік Мар’їнки, а о 10.35 випустити три міни калібру 120 мм по позиціях, обладнаних біля с. Новолуганське. У відповідь наші захисники застосували по ворогу вогонь із гранатометів.

Нагадаємо, що бойовики шість разів обстріляли сили ООС.

Раніше бойовики годину невпинно гатили з гранатометів і працювали снайпери: є поранені.

ІА "Вголос": НОВИНИ