Про це заявила депутат від «Народного фронту» Вікторія Сюмар в інтерв'ю «Українській правді».

Вона зауважила, що «ніша молодого Сходу і Півдня» наразі залишається незаповненою, тому її може зайняти нова людина. На запитання, чи піде на вибори комік Володимир Зеленський, нардеп відповіла: «Мені здається, що так».

«Принаймні ця ніша молодого Сходу і Півдня залишається повністю пустою. На східному полі працює Бойко в категорії старих політиків. Рабінович намагається десь показати, що він якийсь новий, але я думаю, що вони між собою домовляться і буде концентрація в одного кандидата. Але от жоден з них не зайде в нішу молодих. Більше того, цю нішу можна розширити за рахунок великих міст, які постійно хочуть чогось нового і яскравого. Великі міста хочуть чогось нового і бажано не подібного на інше», - пояснила Сюмар.

Вона також зауважила, що якщо співак Святослав Вакарчук разом із Зеленським підуть на вибори, вони дуже серйозно змінять політичну карту.

«Якщо вони на вибори не йдуть, то в принципі ми можемо говорити, що в нас є лідери — це Тимошенко, Гриценко, Бойко і Порошенко. Якщо виходять Вакарчук і Зеленський, то передбачити результати виборів надзвичайно складно. Вони можуть отримати дуже серйозно від усіх, хто не визначився з вибором, а це 25%. Якщо люди невизначені щодо старих політиків, значить, вони чекають чогось нового. Я часто чую фрази, що ми дожилися до того, що співак, комік можуть бути кандидатами в президенти. Насправді це голосування не стільки за Вакарчука чи Зеленського. Це голосування з дулею в кишені старим політикам, які дістали», - сказала Сюмар.

ІА "Вголос": НОВИНИ