Конфлікт у Мелітополі стався між учасником війни на Донбасі та водієм маршрутки № 6, яка сполучає моторний завод і Центральний ринок. Сталося це о 6.40 ранку.

Як повідомляє "РІА Мелітополь", у маршрутчика викликало обурення посвідчення ветерана АТО, яке йому продемонстрував Ігор Лисенко. Із матюками він став вимагати від воїна оплати за проїзд.

"Я зайшов в маршрутку і показав посвідчення УБД. А на мою адресу сходу мати пішли і відмова везти по пільзі. Я намагався з'ясувати прізвище у водія, а він мені у відповідь: "Та пішов ти...". Лаятися з ним не став", — каже Лисенко.

При цьому ветеран війни на Донбасі зауважив, що людей у маршрутці було небагато. Тому він "поняття не має", чому маршрутчик відмовив йому, та ще й у такій різкій формі.

"Щоранку їжджу на роботу за УБД, водії нормально до цього ставляться. В "шістці" їжджу не часто. Але таке хамство з матом від водія чую вперше", — зазначив Лисенко.

Він додав, що 5 грн за проїзд у результаті сплатив. Каже, дуже поспішав на службу і не мав часу з’ясовувати стосунки. Однак у відділ транспорту виконкому він звернеться.

Поведінка маршрутчика обурила і користувачів мережі.

"Матюкати АТОшника... Наслідки бувають дуже непередбачуваними", "Бажаю цьому маршрутчику працювати на своєму кориті номер шість у "луга*донії", — пишуть користувачі.

ІА "Вголос": НОВИНИ