На телеканалі Росія 24 кілька днів поспіль висвітлювали започаткований нею дитячий фестиваль під назвою «Аліна», при цьому сама Кабаєва з'являлася перед глядачами у незвичному вбранні - сукні з золотим двоголовим орлом на грудях, передає Радіо Свобода, яке присвятило обговоренню таємного подружнього життя Путіна цілу програму.

Як зазначив присутній у студії колишній головний редактор газети «Московський кореспондент» Акрам Муртазаєв, чию газету 10 років тому було закрито саме після оприлюднення інформації про «царське» весілля, подібна символіка навряд чи є випадквою. Як і сам нинішній статус Кабаєвої в бізнесовому оточенні Путіна, і в існуючій у РФ політичній системі.

Зокрема, Кабаєва нині входить до політради президентської партії «Єдина Росія» та очолює наглядову раду «Національної медіа групи», якій належать найбільші та найвпливовіші пропутінські телеканали.

Як відомо, Путін познайомився з Кабаєвою ще у 2001 році, коли їй було 17 років. 

10 років назад, згідно даних незалежних журналістських розслідувань, вони побралися.

Після того західні ЗМІ повідомляли про 2-х хлопчиків та дівчинку, народжених спортсменкою від диктатора. При цьому її сини зареєстровані на сестру Кабаєвої.

Зараз «цариці» 35 років, а «цареві» - 65 (якщо відштовхуватися від його офіційної біографії).

 

ІА "Вголос": НОВИНИ