[media=164727,164728] 

Таким чином дівчина показала своє невдоволення станом доріг, якими вона проїздить, коли прямує до своїх родичів, які живуть у провінції Так на заході Таїланду, інформує ВВС.

Вона одягла шапочку для душу і прийняла «протестну ванну» в одній із ям, яка періодично призводить до різних проблем і аварій на дорозі.

Фотографії цього розійшлися по соцмережах Таїланду та Китаю. Вони надихнули інших повторити це, аби привернути увагу до стану місцевих доріг.

Жінка у жовтій сукні на фотографії нижче, схоже, наслідувала протест Палм у провінції Чаяпхум на північному сході Таїланду.

Група літніх жінок із провінції Кхонкен на північному сході Таїланду також вирішили влаштувати масові купання посеред дороги.

Вони скаржилися, що за останні 30 років уряд жодного разу не ремонтував дорогу. Але тепер їм пообіцяли, що шлях відремонтують після сезону дощів.

Вони скаржилися, що за останні 30 років уряд жодного разу не ремонтував дорогу. Але тепер їм пообіцяли, що шлях відремонтують після сезону дощів.Схоже, протест Палм не минув непоміченим для влади. Повідомляють, що губернатор провінції Так зобов'язав відомства відремонтувати дорогу негайно, і нові фотографії у «Facebook» підтверджують, що ремонт почали.

ІА "Вголос": НОВИНИ