Американський телеканал CBS звільнив свого старшого віце-президента Хейлі Гефтман-Голд за досить дивні коментарі щодо загиблих під час вчорашньої стрілянини в Лас-Вегасі, – пише ТСН.

Відразу ж після трагедії на своїй сторінці в Facebook жінка зазначила, що зовсім не співчуває загиблим, оскільки всі відвідувачі фестивалю кантрі-музики, найімовірніше, були прихильниками Республіканської партії «республіканцями зі стволами».

Такі висловлювання викликали обурення американських громадян. У соцмережах відразу ж були створені співтовариства, які закликали звільнити Хейлі Гефтман-Голд з займаної посади. А також розпочато збір підписів під онлайн-петицією.

На даний момент коментарі вже видалені. Однак керівництво каналу заявило, що коментарі колишнього співробітника були абсолютно неприйнятними й суперечили політиці компанії.

Як писав «Вголос», вчора у Лас-Вегасі невідомий відкрив стрілянину на знаменитій вулиці, де розташовані численні казино. Він стріляв у людей просто під час фестивалю кантрі-музики. Згодом, стрілець наклав на себе руки.

У мережі також опублікували фото кривавої стрілянини.

Кількість загиблих зросла до 59 осіб, постраждалих — понад 500. Стрілянину у Лас-Вегасі назвали наймасштабнішою за кількістю жертв у історії США.

Президент США Дональд Трамп також оголосив п'ятиденну жалобу.

У будинку 64-річного Стівена Педдока, який відкрив криваву стрілянину у центрі Лас-Вегаса, знайшли велику кількість зброї та вибухівки.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ