Про це губернатор сказав у коментарі «112 Україна».

«Насправді я вбачаю, що це спроба на сто відсотків дискредитувати. Тому що ми, по-перше, почистили місто. І, по-друге, відлагодили систему вивозу. І нам найменше потрібно, щоб де-небудь львівське сміття валялося по території України, і далі продовжувалась дискредитація міста Львова», – наголосив очільник ЛОДА.

Разом з тим, Синютка нагадав, що за час, коли функції вивозу сміття зі Львова взяла на себе ЛОДА, був один факт незаконного вивантаження львівського сміття у Черкасах:

«І я хотів би подякувати правоохоронним органам, тому що з'ясувалося, що це приватна компанія зі Львова найняла автомобіль, щоб вивезти сміття зі своєї території».

Сьогодні ж Синютка вважає, що у ситуації з вивантаженням львівського сміття у Київській області також знайдуть компанію, яка це зробила.

«Тому що з 3 липня повністю все сміття, яке вивозиться з території Львова, проходить через вагу, і ми фіксуємо всі номери автомобілів, їхніх власників та маршрут, по якому вони слідують», – цитує Синютку УП.

Губернатор також зазначив, що ЛОДА передасть правоохоронцям всю інформацію щодо автомобілів, які вивозять сміття, та їхніх маршрутів. Разом з тим, адміністрація перевірить, чи всі автомобілі вивантажили сміття згідно з їхнім маршрутом.

Як уже писав «Вголос», учора вночі на стихійному сміттєзвалищі, розташованому в територіальних межах Винарівської сільради Ставищенського району, невідомі висипали сміття.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ