Про це пише DW.

Адміністрація США зробить жорсткішими умови в’їзду на свою територію для мільйонів осіб, що приїжджають зі всього світу. 

Тепер від осіб, що в'їжджають до країни, вимагатимуть надати адреси електронної пошти, телефонні номери та логіни до соцмереж. 

Згідно із новим меморандумом, посилюють правила в'їзду до США для громадян всіх країн, за винятком 38 держав, в число яких входять Німеччина і майже вся Європа, а також Австралія, Японія, Південна Корея та низка інших. Нові приписи розроблені для виконання меморандуму президента США Дональда Трампа від 6 березня, в якому він доручив держдепартаменту та іншим відомствам посилити перевірку осіб, що в'їжджають в США.

Контроль здійснюватимуть працівники консульств. Вони будуть ретельно перевіряти іноземців щодо зв'язків з ІДІЛ. Охочі отримати в'їзну візу в США повинні будуть повідомляти про всіх роботодавців і відвідані країни за останні 15 років. Крім того, вони муситимуть надати всі свої адреси електронної пошти, телефонні номери та логіни до соціальних мереж.

 

«Вголос»


 

ІА "Вголос": НОВИНИ