The Telegraph оприлюднило відповідне відео.

«Чоловік робить сміливу спробу врятуватися від збройного нападу у люксовому готелі в Кабулі ... Люди використовують простирадла, щоб спуститися з кімнат, заповнених вогнем після вибухів гранат», - пише видання.

За даними місцевих ЗМІ, відповідальність за напад на готель взяв на себе «Талібан».

 

Нагадаємо, унаслідок нападу терористів на готель «Інтерконтиненталь» у Кабулі загинули 18 осіб, серед них 14 - іноземці. Повідомлялося, що серед загиблих - двоє нападників, яких було ліквідовано. 

Згодом з'ясувалося, що серед жертв були і українці. Глава МЗС України Павло Клімкін доповів президенту про загибель 6 громадян України. У відповідь на це глава держави доручив уряду надати усю необхідну допомогу родинам українських громадян, які загинули в Афганістані та повідомив, що загиблі в результаті атаки на готель - співробітники української авіакомпанії.

Проте BBC з посиланням на дані, отримані від місцевих правоохоронців, пише, що жервами нападу на готель стали аж 9 громадян України, також 1 громадянин Німеччини, 1 - Греції, 1 - Казахстану, громадянство ще двох загиблих встановлювали.

ІА "Вголос": НОВИНИ