Ліси Холодного Яру в Черкаській області 15-18 вересня 2016 року чекають на твою участь у Всеукраїнських змаганнях, спрямованих на підвищення рівня знань про видатних особистостей українського державотворення «Теренова гра "СІЧ - сила і честь".

Організаторами заходу є управління сім`ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації, Міністерство молоді та спорту України, громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс».

Чи знаєте ви нашу історію? Повстанська боротьба в околицях Холодного Яру відрізнялася від тієї ж боротьби в інших місцевостях організаційним ладом та усвідомленням цілі — визволення України в широких масах. Недарма Василь Чучупак, герой УНР, казав: '' Ми — вільні гайдамаки… Є у нас вільна ненька Україна і ми, її рідні сини, повинні битися зо всіма, хто простягне до неї руку''. Сьогодні ці слова мало просто чути, вони мають загартовувати духовно. Саме для пробудження та загартування патріотичного духу молоді потрібна теренова гра. Поспішайте зголоситись!

Реєстрацію для участі в грі продовжено до 10 вересня 2016 року. «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс» чекає свідомих та активних, які готові поринути в повстанську атмосферу. Будь впевненим в своїх силах та візьми максимум від цієї осені! Для учасників передбачене повернення кошів за проїзд та цінні подарунки від організаторів.

На тереновій грі головним завданням для команд заволодіти та втримати до кінця гри прапор команди супротивника. Виконання цієї вимоги – перемога, якою можна пишатися. Деталі гри «СІЧ: сила і честь» імені Братів Чучупак тут: nation.org.ua. Щоб швидко зголоситися до 10 вересня 2016 р. тиснемо на посилання: goo.gl/forms/ixhPyebBeFe2A0r92.

ІА "Вголос": НОВИНИ