Про інцидент у психоневрологічній лікарні редакцію «20 хвилин» повідомила очевидиця.

«3 квітня чоловік на Range Rover з мажорними номерними знаками приволік дівчину у приймальне відділення психлікарні», - каже жінка. «Він був агресивним, дуже побив лікарку, бо не так приймала. Всіх облаяв, пригрозив, що всіх спалить разом з головним лікарем Шкроботом, і всіх завтра Барна звільнить. До дебошира викликали поліцію», - розповіла очевидиця.

З власних джерел редакції стало відомо, що чоловік - один з тернопільських підприємців. Він привіз свою дружину у лікарню, бо у неї депресія і їй потрібне лікування. Пацієнтка поскаржилась чоловіку, що лікування не допомагає. Між лікаркою, яка лікувала жінку, та чоловіком виникла розмова на підвищених тонах, він її вдарив.

У лікарні інформацію про інцидент підтвердили. Заступник головного лікаря з психіатрії Леся Косовська каже, що медики не застраховані та незахищені від подібних ситуацій.

« Були уже випадки, коли хворий пацієнт у стані збудження міг нападати на лікаря», - каже Леся Косовська.

Щодо цієї ситуації, яка трапилась, то розслідуванням того, що сталось, займаються правоохоронні органи. Вони дадуть належну оцінку. Про стан постраждалої лікарки у лікарні кажуть, що найперше для неї це психологічна травма. Особу встановили

В ГУ Нацполіції Тернопільської області інформацію про випадок у лікарні теж підтвердили. Постраждала звернулась з забоєм руки, струсом головного мозку в лікарню і у поліцію. Правоохоронці встановили особу чоловіка.

«Цю подію занесли в єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України», - кажуть в управлінні. Зараз проводяться слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження. 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ