Про це повідомляє УМВСУ у Тернопільській області.

Міліціонерів викликали працівники торгових яток у обласному центрі. «Вів себе агресивно: розкидав товар, нецензурною лайкою крив працівників та відвідувачів торгової ятки», - йдеться в повідомленні.

«Працівники закладу викликали правоохоронців, проте зловмисник встиг втекти. Склавши зі слів очевидців опис підозрюваного, міліціонери патрульної служби Тернопільського міського відділу міліції розшукали його в одному з дворів по вулиці Володимира Великого», - сказано в повідомленні.

Коли міліціонери підійшли до хлопця, він нацькував на них собаку породи Американський стаффордшидський тер’єр.

«Пес бійцівської породи «Амстаф», виконуючи команду господаря, кинувся на правоохоронців. Щоб захиститися від агресивного тер’єра, міліціонери спочатку застосували гумову палицю та сльозогінний газ. Та це викликало ще більшу агресію бійцівського собаки. Один із співробітників міліції змушений був використати табельну зброю. Попереджувальний постріл трохи втихомирив запал і господаря, і пса. Зловмисника затримали», - повідомляє міліція.

Ніхто в даній конфліктній ситуації не постраждав.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною другою статті 342 та частиною першою статті 296 Кримінального кодексу.

ІА "Вголос": НОВИНИ