Про це сьогодні вранці повідомив речник прес-центру Антитерористичної операції майор Антон Миронович.

На тій же ділянці лінії розмежування російсько-терористичні бандформування декілька разів гатили з мінометів калібру 120 мм та потужних 152-мм артилерійських систем по наших укріпленнях біля селища Миколаївка.

Наші підрозділи поблизу Широкиного та Водяного були обстріляні зі стрілецької зброї та гранатометів. По позиціях ЗС України в районі Новотроїцького бойовики декілька разів відкривали вогонь з 82-мм та 120-мм мінометів.

Наші укріплення південніше Авдіївки вчора ввечері бандити вкотре обстрілювали зі стрілецької зброї, гранатометів, а також мінометів калібру 82 мм та 120 мм. Поблизу Зайцевого загарбники також били по опорних пунктах сил АТО з 82-мм мінометів. Наші позиції в районі Мар’їнки та Красногорівки декілька разів опинились під ворожим вогнем зі стрілецької зброї та автоматичних станкових гранатометів.

На Луганщині проросійські банди знову відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та озброєння БМП по українських воїнах поблизу Станиці Луганської. На тому ж напрямку з автоматичних станкових гранатометів окупанти били по укріпленнях сил АТО неподалік Попасної.

Загалом минулої доби противник 40 разів відкривав вогонь по українських підрозділах.

ІА "Вголос": НОВИНИ