Про це повідомила компанія в системі розкриття Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку з посиланням на письмове повідомлення від Еwins Liмiтеd, передає «Інтерфакс-Україна».

Оцінка ґрунтується на цінах акції, що передують даті придбання контрольного пакета акцій товариства на 12 місяців, включаючи дату його придбання.

Згідно з повідомленням, кіпрська компанія 15 листопада цього року шляхом укладення прямих договорів набула у ПАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестфонд" Прайм Ессетс Капітал "понад 2,5 млн акцій, або 73,9 % статутного капіталу, і у ВІК 690,46 тис акцій, або 20,13 % статутного капіталу.

"Відповідно після придбання акцій у... "Прайм Ессетс Капітал" і...ВІК Еwins Liмiтеd стала власником 3,226 млн простих іменних акцій товариства, що становить 94,03 % від статутного капіталу товариства", — зазначено в повідомленні.

Множення найвищої ціни покупки однієї акції на загальну кількість придбаних акцій виводить на максимальну оцінку покупки зазначеного пакета акцій в 300 млн доларів.

ІА "Вголос": НОВИНИ