Адвокат президента США Руді Джуліані заявив, що не підтримує надання Дональдом Трампом свідчень спецпрокурору Роберту Мюллеру про передбачуване російське втручання у вибори США 2016 року.

Про це повідомляє Інтерфакс

«Тільки через мій труп», - заявив він в інтерв'ю каналу «Фокс-ньюс», відповідаючи на питання журналіста, взяв би учать Д.Трамп у такій розмові.

У листопаді Д.Трамп у письмовому вигляді відповів на питання американського спецпрокурора, який курує цю справу. Однак наприкінці минулого тижня канал Сі-Ен-Ен повідомляв, що Р.Мюллер все ще зацікавлений в особистій розмові з Д. Трампом.

В американських ЗМІ раніше неодноразово з'являлася інформація про те, що команда юристів Д. Трампа виступає проти допиту президента в усній формі.

Зазначимо, що американські спецслужби дійшли висновку, що Росія втрутиласяв президентські вибори в 2016 році, намагаючись допомогти президенту Трампу перемогти, почасти, оприлюднивши листування кандидата в президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон, що підірвало її імідж, і поширюючи пропаганду в соціальних мережах. Москва заперечує втручання у вибори.

ІА "Вголос": НОВИНИ