Про це 29 квітня 2018 року заявив лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок на щорічних ушануваннях Героїв Холодного Яру на Черкащині.

Виступаючи на мітингу в селі Мельники Чигиринського району, очільник націоналістів наголосив, що Холодний Яр – це місце сили.

«Звідси починалося багато перемог. Звідси гнали всіх завойовників. Це місце сили – місце, де має формуватися сила української нації, яка будуватиме могутню Українську Державу.

Зараз уже не постає питання: хто за, а хто проти – нині всі виступають за Україну. Є тільки питання: яку країну ми хочемо будувати? Саме тут, у Холодному Яру, визначається цей напрямок. І саме ми, українські націоналісти, хочемо будувати українську Україну. Нам потрібна держава справедлива, держава без холопа і без пана, без олігархії і бідноти. Ми побудуємо Україну з національним змістом, сильну державу з економічним націоналізмом. 

Для цього в Україні має бути влада, яка горітиме національною ідеєю, а не така, як є зараз: прийшло, накрало й забралося.

Україна має стати країною великої перспективи для наших дітей і онуків. І цього можуть досягти тільки українські націоналісти!» – заявив Олег Тягнибок.

ІА "Вголос": НОВИНИ