Заступник керівника БЮТ Микола Томенко під час сьогоднішнього брифінгу заявив, що він між двома депутатськими мандатами – першим номером в найбільшій фракції Київради та третім номером у фракції БЮТ у Верховній Раді – обирає останній, повідомляє сайт БЮТ

Відповідаючи на запитання журналіста щодо своєї обіцянки скласти депутатські повноваження у разі, якщо на виборах БЮТ не займе перше місце, Микола Томенко відповів, що «програму-мінімум Блоку Тимошенко все-таки вдалося виконати: оскільки БЮТ зайняв перше місце серед помаранчевих партій на виборах». «Я не хочу робити подарунок Кучмі-Януковичу-Медведчуку і відмовлятися від свого мандату народного депутата. Адже я вже відмовився балотуватися у мери Києва, і ось чим це закінчилося», - пожартував Томенко.

«Я як депутат Верховної Ради зроблю все, щоб Партія регіонів в наступному парламенті не посіла перше місце. Тому в парламенті я працюватиму над тим, щоб реалізувати свій наступний прогноз, за яким не ПР, а помаранчеві партії займуть перше місце на наступних парламентських виборах і завершать процес декучмізації країни», - підсумував Томенко, додавши, що цей процес вже активно розпочався. І свідченням цьому, на його переконання, є непроходження до парламенту за попередніми підрахунками ЦВК політичних сил, які завжди асоціювалися з найближчим оточенням колишнього президента Кучми, зокрема, Блоку Литвина та СДПУ(о).

ІА "Вголос": НОВИНИ