Про це повідомив перший заступник голови – начальник Управління податкової міліції ДПА у Львівській області Руслан Плющ сьогодні на прес-конференції, інформує кореспондент Вголосу.

Як повідомив Плющ, загалом податківці оцінили нанесені державі збитки у 46,3 млн. грн., з яких добровільно сплачено лише 1,1 млн. грн.

"Ми почали наводити лад із тендерами, ця робота для нас є новою і коли державні кошти розкрадались не чистими на руку чиновниками, ми почали в цьому напрямку ефективну діяльність. Коли виділяються бюджетні кошти на будівництво шкіл, дитсадків, а як ми їх перевіряємо, будівель немає, майже один фундамент, а гроші невідомо куди поділися", - наголосив Плющ.

"Ми почали наводити лад із тендерами, ця робота для нас є новою і коли державні кошти розкрадались не чистими на руку чиновниками, ми почали в цьому напрямку ефективну діяльність. Коли виділяються бюджетні кошти на будівництво  шкіл, дитсадків, а як ми їх перевіряємо, будівель немає, майже один фундамент, а гроші невідомо куди поділися", - наголосив Плющ.

ІА "Вголос": НОВИНИ