Про це власкору «Вголосу» повідомили у ГУ ДФС Волині.

«Позитивна динаміка зі сплати військового збору за підсумками минулого року характерна для всіх районів Волині. Насамперед, це вказує на відповідальне ставлення працедавців, котрі розуміючи важливість легальної оплати праці, своєчасно та в повному обсязі перераховують суми військового збору в бюджет», – зазначила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як наголосила керівник волинських фіскалів, кожен працюючий повинен розуміти, що саме його легальна зарплата – це не лише гарантований державою соціальний захист, а й така важлива в нинішніх реаліях допомога українській армії.

«Хочу наголосити, що з 1 січня 2017 року розпочалася кампанія декларування доходів. Тому звертаюся до волинян, котрі в минулому році отримували доходи, з яких не сплачено ПДФО, обов’язково завітати до Центрів обслуговування платників, подати декларацію, а наші фахівці допоможуть визначити належні до сплати ПДФО та військовий збір. Доходи, з яких у минулому році не було сплачено податку на доходи фізичних осіб, обов’язково треба декларувати – це додаткові кошти задля підтримки національного війська», – наголосила Світлана Савчук.

ІА "Вголос": НОВИНИ