Президент США Дональд Трамп заявив, що стіна вздовж кордону з Мексикою допоможе припинити незаконну імміграцію до країни. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, пише Українська правда.

«Ми мусимо збудувати стіну, зупинити незаконну імміграцію, припинити ланцюгову міграцію й скасувати візову лотерею. Чинна система є небезпечною та нечесною стосовно чудового народу США – прийшов час змін», – наголосив Трамп.

Як писав «Вголос», Трамп і раніше був серйозно налаштований стосовно будівництва стіни на кордоні з Мексикою для того, щоб обмежити незаконну імміграцію. Після того, як Мексика не погодилась платити за стіну, президент США заявив, що Сполучені Штати спочатку профінансують її будівництво, але потім отримують відшкодування від свого південного сусіда.

Як відомо, Міністерство національної безпеки США розширило список вимог до країн, з якими діє безвізовий режим за програмою Visa Waiver.

Відомство зобов'язало 38 країн, з якими у Сполучених Штатів діє відповідна угода, використовувати контртерористичну базу даних США для перевірки громадян на своїх кордонах.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ