Про це американський лідер написав у своєму Twitter.

«У той час як я провів чудову зустріч з НАТО, зібравши значні суми грошей, у мене відбулася ще більш прекрасна зустріч з Владіміром Путіним. Сумно, що ЗМІ не висвітлили це таким чином - брехливі ЗМІ просто збожеволіли», - написав Трамп.

В іншому пості він пояснив свій «успіх зустрічі» з НАТО тим, що йому вдалося змусити союзників виділяти додаткові мільярди на оборону.

«Вони заплатили ще 33 мільярди і в майбутньому будуть платити сотні мільярдів доларів, усе тільки завдяки мені. НАТО була слабкою, але тепер вона знову сильна (і це погано для Росії). ЗМІ тільки говорять про те, що я був грубим з лідерами, і нічого не згадують про гроші», - додав Трамп.

Зазначимо, що Дональд Трамп після зустрічі з Владіміром Путіном наголосив, що взаємовідносини між США та Росією були найгіршими з можливих, однак зустріч це змінила.

Також президент США Дональд Трамп заявив, що за підсумками екстреної зустрічі уже не розглядає можливість виходу Сполучених Штатів зі складу Альянсу, адже союзники дали йому обіцянку підвищити оборонний бюджет і таким чином переконали його.

ІА "Вголос": НОВИНИ