Про це пише The Washington Post.

Дзвінки, про які розповіли троє високопоставлених чиновників Білого дому, - частина стратегічної консультації та частина президентського сеансу, під час якого адвокати Трампа та «PR-гуру» почергово оглядають з ним останні новини.

«Вони також розробляють свій план боротьби з його визнаними ворогами: спецпрокурор, який веде розслідування щодо втручання Росії; медіа «фейкових новин», які ведуть хроніку щодо цього; та, у деяких випадках, власний департамент юстиції, який контролює це розслідування», - зазначає The Washington Post з посиланням на джерела.

Його радники заохочують такі дзвінки - які Трамп, прокидаючись рано, веде зі своїх окремих приміщень у резиденції Білого дому - в надії, що він зможе відділити головне від другорядного у питанні розслідування втручання Росії у вибори. Тому, коли президент вже прибуває на роботу в Овальний кабінет, він вже більше не захоплений думками про розслідування щодо втручання Росії, яке, за його словами, наче темна хмара згущується над його президентством.

Один з найкращих радників Білого дому, відповідаючи на запитання, чи є така тактика ефективною, замовк на кілька секунд, а потім просто засміявся.

ІА "Вголос": НОВИНИ