Про це повідомляє УНН з посиланням на CBS News.

«Борт №1 буде неймовірним. Він буде найкращим в світі, і він буде червоним, білим та блакитним. Я вважаю це доречним», – заявив Трамп.

Поки невідомо, як саме і у яких пропорціях будуть розташовані кольори на літаку і чи буде схожий пофарбований літак на прапор Росії чи Нідерландів (із такими ж кольорами, але у іншій послідовності)

Як повідомлялось, американська корпорація Boeing отримала контракт на будівництво нових літаків для президента США Дональда Трампа. Сума контракту становитиме $3,9 млрд. Залишилося тільки одне питання – якого кольору будуть літаки.

Нагадаємо, під час прес-конференції у Гельсінкі після особистої зустрічі з Путіним, яка відбулася 16 липня, Трамп не звинувачував Росію у втручанні в президентські вибори в США у 2016 році та відмовився підтримати висновки американських спецслужб, які стверджують, що таке втручання і справді відбулося.

Згодом Трамп після критики республіканців і демократів заявив, що він обмовився і насправді погоджується із висновками американських спецслужб про ймовірне втручання РФ у президентські вибори 2016 року

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ