«Скажу чесно, інколи це допомагає», – заявив Трамп в інтерв'ю телеканалу Fox, пише Голос Америки. Інтерв'ю вийшло в ефір у неділю і стосувалося широкого кола питань.

Республіканські законодавці часто закликають Трампа припинити так часто висловлюватися через Twitter, але він сказав: «Сумніваюся, що я був би тут, якби не соціальні мережі».

За його словами, він бачить в соціальних мережах інструмент для донесення своїх поглядів без фільтра традиційних загальнонаціональних ЗМІ, оскільки там є «фейкові медіа».

«ЗМІ ставляться до мене дуже несправедливо, – сказав він. – Крім того, потрібно підтримувати інтерес людей».

«Знаєте, в чому я переконався? – додав він. – Люди, які не хочуть, щоб я писав у Twitter – це вороги. Люди, яким не подобається, що я виграв вибори…».

«Не думаю, що я піду на такий ризик, – продовжив президент. – Крім того, ми набираємо на цьому собі бали. Багато балів».

«Це спрацьовує. Схоже, це працює. Я маю на увазі, це не зовсім традиційний метод», – сказав він.

У неділю Трамп виступив з новими словесними нападками на члена Палати представників з Флориди демократку Фредеріку Вілсон, яка стверджувала, що Трамп заявив вдові американського солдата, вбитого в Нігері, що він «знав, на що йде», коли вступив на службу.

«Ексентрична конгресвумен Вілсон – це подарунок, який постійно радує Республіканську партію, і катастрофа для демократів. Спостерігайте за її діями і голосуйте за республіканців».

В інтерв'ю Трамп заявив, що хоче, щоб Конгрес оперативно прийняв рішення щодо скорочення податків і податкової реформи.

«Я хочу, щоб це було зроблено до кінця року, але буду дуже розчарований, якщо на це піде стільки часу», – сказав він.

ІА "Вголос": НОВИНИ