Відповідний твіт він опублікував у своїй соцмережі у ніч на неділю, 18 лютого.

«Дуже сумно, що ФБР пропустило всі численні сигнали, які посилав шкільний стрілок із Флориди. Це не прийнятно. Вони витрачають надто багато часу, намагаючись довести російську змову з кампанією Трампа - немає змови. Поверніться до основних принципів і змусьте нас пишатися!», - йдеться в повідомленні.

Йдеться про атаку, яка сталася в минулу середу, 15 лютого, у місті Паркленд на півдні американського штату Флорида. 19-річний Ніколас Круз проник в будівлю середньої школи Marjory Stoneman Douglas, звідки його відрахували за порушення дисципліни, де привів в дію пожежну сигналізацію і, спровокувавши тим самим паніку, відкрив стрілянину. Він був озброєний напівавтоматичною гвинтівкою AR-15, у запасі у молодої людини було також багато магазинів із патронами.

Жертвами атаки стали 17 осіб, серед загиблих були як учні, так і викладачі. Самого стрілка затримали, пізніше він визнав свою провину, і йому винесли офіційне звинувачення. Через кілька днів ФБР визнало «свою поразку» через те, що вони не вживали необхідних дій щодо стрілка, хоча до атаки правоохоронцям надходили повідомлення з підозрами щодо молодої людини. 

ІА "Вголос": НОВИНИ